budapest

2019. SZEPTEMBER 13-15.

A Nagyvásártelep körüli terület - ami a főváros déli csücskében található - a legdinamikusabban fejlődő része Budapestnek.

Egy teljesen új negyed van itt kiépülőben új sportlétesítményekkel és közösségi terekkel. Magyarország legnagyobb egyetemi kampusza is ennek környékén fog felépülni, így a terület több mint 10 ezer diák számára ad kikapcsolódási lehetőséget.

A Nagyvásártelep teljes egészében felújításra kerül 1932-es eredeti állapotára, és versenyhelyszínként is funkcionál majd.

Ez az épület arról is nevezetes, hogy ő tudhatta magáénak a legnagyobb egybefüggő, oszlop nélküli csarnokot annak idején.

VENUE.map-intro

venue-map

VENUE.map-overlay-first-line

VENUE.map-overlay-second-line

A legelső World Urban Games

MEGKÖZELÍTÉS

Sokféleképpen lehet eljutni a helyszínre, de talán a legegyszerűbb megtalálni azoknak, akik ismerik a Budapest Parkot, ugyanis a hely vele szemben van.

Autóval a centrumból
A Károly körúton és a Múzeum körúton haladva menj rá az Üllői útra
Fordulj jobbra a Ferenc körútnál
Fordulj ismét jobbra a Boráros térnél
Folytasd az utad a Soroksári úton, amíg meg nem érkezel a helyszínre.

Tömegközlekedéssel
Busz

A 23-as, 54-es, 55-ös vagy 179-es busszal menj el a Közvágóhídig.

Villamos
Szállj fel a 2-es villamosra a Deák Ferenc térnél, és menj el a Közvágóhíd megállóig.
Vagy szállj fel a 47/49-es villamosra a Deák Ferenc térnél, haladj a Fővám térig, majd ott szállj át a 2-es villamosra, és menj vele a Közvágóhíd megállóig.

HÉV
Könnyen eljuthatsz az esemény helyszínére a H6-os (Közvágóhíd megállóig) vagy a H7 (MÜPA - Nemzeti Színház megállóig) HÉV-vel is.

Metró
Szállj fel az M3-as metróra a Deák Ferenc térnél, és haladj a Nagyvárad térig. Szállj át a 24-es villamosra, és haladj tovább a Müpa Nemzeti Színház megállóig, majd sétálj 500 métert a helyszínig.

Kiemelt partnereink

telekom
mol-limo

Hivatalos partnereink

vw

Barátaink

vans
dickies
velvart
lidl
store13
ps4
decathlon
lidl
lidl
lidl
bazis-store
skullcandy
x